ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ ТА УМОВИ КОРИСТУВАННЯ ВЕБ-САЙТОМ THEINSIDER.COM.UA

ТОВ "ВСЕУКРАЇНСЬКА МЕДІА ГРУПА" розробило та публікує дану ПОЛІТИКУ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ ТА УМОВИ КОРИСТУВАННЯ ВЕБ-САЙТОМ THEINSIDER.COM.UA (далі може бути - ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ ТА УМОВИ) з метою уникнення будь-яких непорозумінь та конфліктів з відвідувачами.

Зокрема, у цій ПОЛІТИЦІ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ ТА УМОВАХ КОРИСТУВАННЯ ВЕБ-САЙТОМ THEINSIDER.COM.UA роз'яснюється, які види інформації ТОВ "ВСЕУКРАЇНСЬКА МЕДІА ГРУПА" може збирати і зберігати. Також ТОВ "ВСЕУКРАЇНСЬКА МЕДІА ГРУПА" зазначає, як може використовуватися та надаватися ця інформація.

1. Відвідувач не може використовувати даний веб-сайт неналежним чином. Зокрема, відвідувач не повинен впливати та втручатись у роботу даного сайту або отримувати доступ до інформації, опублікованої на даному сайті, не через стандартний інтерфейс.

2. Відвідувач повинен використовувати даний веб-сайт виключно згідно з нормами чинного законодавства України. Якщо адміністрація сайту виявить порушення відвідувачем даної ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ ТА УМОВ, або запідозрить відвідувача у цьому, вона може призупинити або повністю закрити відвідувачу доступ до сайту.

3. ТОВ "ВСЕУКРАЇНСЬКА МЕДІА ГРУПА" може у будь-який час переглянути дану ПОЛІТИКУ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ ТА УМОВИ.

4. Збір та використання персональних даних:

4.1   Персональні дані – це відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.

4.2   Персональні дані можуть бути отримані через різні канали зв’язку. Зокрема, через обслуговування відвідувачів сайту, письмово або електронною формою на веб-сайті.

4.3   Відвідувачу на веб-сайті THEINSIDER.COM.UA може бути запропоновано ввести персональні дані при наявності його згоди. Зокрема, може бути запропоновано ввести ім'я, прізвище, адресу електронної пошти, номер телефону, дату народження, стать, а також зареєструватися на сайті за допомогою соціальних мереж, таких як Twitter Facebook, ВКонтакте. ТОВ "ВСЕУКРАЇНСЬКА МЕДІА ГРУПА" може звертатися до відвідувача веб-сайту з проханням про надання інших даних.

4.4   При реєстрації на веб-сайті THEINSIDER.COM.UA відвідувач надає згоду ТОВ "ВСЕУКРАЇНСЬКА МЕДІА ГРУПА" на обробку своїх персональних та реєстраційних даних. Якщо відвідувач приймає рішення надати свої персональні дані, він тим самим дає згоду на передачу і зберігання цих даних.

4.5   ТОВ "ВСЕУКРАЇНСЬКА МЕДІА ГРУПА" може збирати дані про відвідування веб-сайту або з'єднання, які проходять через веб-сайт. Дані відомості можуть містити інформацію про з'єднання, трафік, дату та час тривалості роботи в мережі Інтернет.

4.6   Персональні дані відвідувачів використовуються задля забезпечення обміну інформацією, відносин у сфері реклами та комунікації відповідно до Законів України "Про захист персональних даних", "Про інформацію", "Про рекламу", "Про телекомунікації", "Про підприємництво", "Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах", НД ТЗІ 2.5-010-03 "Вимоги до захисту інформації WEB- сторінки від несанкціонованого доступу" , а також Статуту ТОВ "ВСЕУКРАЇНСЬКА МЕДІА ГРУПА" та нормативних актів, які регулюють діяльність ТОВ "ВСЕУКРАЇНСЬКА МЕДІА ГРУПА".

4.7   Персональні дані відвідувачів можуть зберігатися протягом 3 років після того, як суб'єкт персональних даних перестав бути відвідувачем веб-сайту ТОВ "Всеукраїнська медіа група".

4.8   Сервер ТОВ "ВСЕУКРАЇНСЬКА МЕДІА ГРУПА" тимчасово реєструє доменне ім'я або IP-адресу комп'ютера відвідувача, а також дату доступу, файли (ім'я файлу і URL ), код відповіді HTTP та веб-сайт, з якого відвідувач потрапив на веб-сайт THEINSIDER.COM.UA, кількість байт, переданих в ході сесії.

4.9   При роботі веб-сайту THEINSIDER.COM.UA використовуються файли cookie. За їх допомогою  можлива ідентифікація браузера відвідувача. В даних файлах можливе збереження налаштувань користувачів та інших відомостей. Відвідувач може налаштувати браузер таким чином, щоб відхиляти всі файли cookie чи оповіщати про їх відправку.

4.10           Файли cookie використовуються, щоб зробити веб-сайт THEINSIDER.COM.UA безпечним, захищеним і зручним. Файли cookie забезпечують підтримку функцій безпеки та їх запуск. Файли cookie також дозволяють відстежувати порушення ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ ТА УМОВ відвідувачами або пристроями. Файли cookie допомагають оцінити кількість і частоту запитів, а також виявляти і блокувати тих відвідувачів або пристрої, які намагаються виконати пакетні завантаження інформації з веб-сайту.

4.11           За допомогою системи Google Analytics ТОВ "ВСЕУКРАЇНСЬКА МЕДІА ГРУПА" збирає статистику про відвідування веб-сайту THEINSIDER.COM.UA, таку як сторінки, що відвідуються, кількість переглядів сторінок, інформацію, яка була завантажена, домени інтернет-провайдерів та країни походження відвідувачів, а також адреси веб-сайтів, що були відвідані до та після веб-сайту THEINSIDER.COM.UA, тощо. Жодна з цих дій не пов’язана з відвідувачем особисто та вимірюється тільки у сукупності.

4.12           Особи віком до 18 років не мають права використовувати будь-які послуги на веб-сайті THEINSIDER.COM.UA, зокрема реєстрацію. ТОВ "ВСЕУКРАЇНСЬКА МЕДІА ГРУПА" ніколи навмисно не буде збирати дані про неповнолітніх, не використовуватиме їх, а також не розголошуватиме їх третій стороні без відповідного дозволу . ТОВ "ВСЕУКРАЇНСЬКА МЕДІА ГРУПА" радить батькам та опікунам стежити за тим, які веб-сайти відвідують їхні діти.

  1. Веб-сайт THEINSIDER.COM.UA може містити посилання на сайти, які не управляються ТОВ "Всеукраїнська медіа група". Такі посилання наведені виключно для інформаційних цілей.Т
  2. Технічне оснащення сторінок сайту THEINSIDER.COM.UA може включати в себе модулі:

- Соціальної мережі Facebook (facebook.com), управління якої відбувається зі штаб-квартири компанії Facebook Inc , Facebook Corporate Office, який знаходиться за адресою: Headquarters 1601 S. California Ave . Palo Alto , CA 94304 , USA, телефон: +1 (650 ) 543-4800 ;

- Інформаційної мережі Twitter (twitter.com), управління якою здійснюється з офісу компанії Twitter , Inc., який знаходиться за адресою: 1355 Market St, Suite 900 San Francisco, CA 94103, USA, телефон: +1 ( 415 ) 222-9958 ;

- Соціального форуму Youtube (youtube.com) , управління яким здійснюється з офісу компанії YouTube, LLC, який знаходиться за адресою: 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA, телефон: +1 (650 ) 253-0000 .

- Соціальної мережі LinkedIn (linkedin.com), управління якою здійснюється з офісу компанії LinkedIn Corporation , який знаходиться за адресою: 2029 Stierlin Court, Mountain View, California 94043, USA. Обробкою ваших персональних даних , наданих і зібраних LinkedIn , займається компанія LinkedIn Ireland Limited, зареєстрована за адресою: Gardner House , Wilton Place, Wilton Plaza, Dublin 2, Ireland .

- Соціальної мережі "ВКонтакте" (vk.com), управління якою здійснюється з офісу ТОВ "В Контакті", який знаходиться за адресою: вул. Тверська , буд. 8, літ. Б, м. Санкт -Петербург, 191015, Росія.

- Соціальної мережі Google+ (http://www.google.com/intl/ru/+/learnmore/better/), управління якою здійснюється з офісу компанії 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA, телефон: +1 ( 650 ) 253-0000 .

6.1 Ці модулі можуть бути кнопками синхронізації аккаунту на веб-сайті THEINSIDER.COM.UA, Like, ретвітнути або відповідно "Мені подобається". Якщо відвідувач відкривав одну з веб-сторінок, оснащену таким плагіном, його інтернет-браузер безпосередньо підключить його до серверів Facebook, Twitter, LinkedIn, ВКонтакте, Google+ або Youtube. Плагін буде передавати на сервер дані про те, які саме веб-сторінки веб-сайту THEINSIDER.COM.UA відвідувач переглядав.

6.2 При використанні будь-яких функцій плагіну, ця інформація також буде синхронізована з обліковим записом відвідувача на Facebook, Twitter, LinkedIn, ВКонтакте, Google+ або Youtube. Більш детальну інформацію про збір і використання даних мережами Facebook, Twitter, LinkedIn, ВКонтакте, Google+ або Youtube, а також про права і можливості щодо захисту персональних даних в даному контексті можна знайти в розділі про конфіденційність на сайтах Facebook, Twitter, LinkedIn, ВКонтакте, Google+ або Youtube.

6.3 Щоб уникнути зв'язку мереж Facebook, Twitter, LinkedIn, ВКонтакте, Google+ або Youtube з веб-сайтом THEINSIDER.COM.UA і подальшого співвіднесення даної інформації з акаунтом, відвідувач має вийти з облікового запису мережі перед відвідуванням веб-сайту THEINSIDER.COM.UA.

7. Відомості про трафік, який проходить через мережу ТОВ "ВСЕУКРАЇНСЬКА МЕДІА ГРУПА", електронною поштою, і активність відвідувача в мережі Інтернет на веб-сайті THEINSIDER.COM.UA захищені відповідно до законодавства. Це означає, що ТОВ "ВСЕУКРАЇНСЬКА МЕДІА ГРУПА" і його співробітники не можуть втручатися в таємницю телекомунікацій.

8. ТОВ "ВСЕУКРАЇНСЬКА МЕДІА ГРУПА" має право надати будь-яку особисту інформацію відвідувачів веб-сайту THEINSIDER.COM.UA на вимогу правоохоронних органів, за ухвалою/рішенням суду чи в рамках інших законних процедур, або ж на іншу вимогу згідно з чинним законодавством України.

9. ТОВ "ВСЕУКРАЇНСЬКА МЕДІА ГРУПА" не несе відповідальності за упущену вигоду або упущений прибуток, недоотриманий дохід, втрату даних, або любі інші збитки відвідувачів веб-сайту THEINSIDER.COM.UA, якщо такі виникли при користуванні веб-сайту THEINSIDER.COM.UA.

10. ТОВ "ВСЕУКРАЇНСЬКА МЕДІА ГРУПА" не гарантує та не стверджує, що використання матеріалу, який надається на веб-сайті THEINSIDER.COM.UA не зашкодить інтересам третіх осіб.

11. ТОВ "ВСЕУКРАЇНСЬКА МЕДІА ГРУПА" вживає заходів, щоб інформація на веб-сайті THEINSIDER.COM.UA була достовірною. Проте ТОВ "ВСЕУКРАЇНСЬКА МЕДІА ГРУПА"  не бере на себе відповідальність та не гарантує, що надана інформація та дані є точними, об`єктивними та актуальними на момент перегляду.

12. Авторські матеріали, опубліковані на веб-сайті THEINSIDER.COM.UA є точкою зору журналістів, не є нормою і не повинні так тлумачитись. ТОВ "ВСЕУКРАЇНСЬКА МЕДІА ГРУПА" не несе відповідальності за точність, об`єктивність та актуальність інформації, опублікованої на веб-сайті THEINSIDER.COM.UA, зокрема, з посиланням на інші джерела.

13. Усі права на веб-сайт THEINSIDER.COM.UA та його зміст належать ТОВ "ВСЕУКРАЇНСЬКА МЕДІА ГРУПА" або використовуються ТОВ "ВСЕУКРАЇНСЬКА МЕДІА ГРУПА" за згодою із правовласниками. Даний сайт в цілому, і окремі його елементи охороняються Законом України "Про авторське право і суміжні права", Міжнародними нормативно-правовими актами, та іншими актами чинного законодавства України.

14. Відвідувачі сайту не повинні поширювати, змінювати, передавати, користуватися або використовувати повторно будь-яку інформацію з веб-сайту THEINSIDER.COM.UA для будь-якої публічної або комерційної мети без письмового дозволу ТОВ "ВСЕУКРАЇНСЬКА МЕДІА ГРУПА". Відвідувачі повинні дотримуватися всіх авторських прав та інших приміток про власність на завантажені та/або копійовані матеріали. Скопійована інформація повинна містити активне гіперпосилання на веб-сайт THEINSIDER.COM.UA.

15. Копіювання інформації з веб-сайту THEINSIDER.COM.UA може бути здійснено у некомерційних цілях для розміщення на сторінках користувача, у блогах, соціальних мережах.

16. Використання відвідувачем веб-сайту THEINSIDER.COM.UA відбувається на його власний ризик. У межах, які максимально дозволяє закон, ані ТОВ "ВСЕУКРАЇНСЬКА МЕДІА ГРУПА", ані будь-яка інша сторона, яка залучена до створення, виробництва або обслуговування веб-сайту THEINSIDER.COM.UA, не несе відповідальності за пряме, непряме або випадкове пошкодження, які будь-коли завдавалися, та які були спричинені тим, що відвідувач мав доступ до веб-сайту THEINSIDER.COM.UA, користувався ним або сподівався на нього, навіть якщо ТОВ "ВСЕУКРАЇНСЬКА МЕДІА ГРУПА" попереджало відвідувача про можливість таких пошкоджень та втрат.

17. ТОВ "ВСЕУКРАЇНСЬКА МЕДІА ГРУПА" в жодному разі не буде причетне до жодної із сторін прямого, непрямого, навмисного, або ненавмисного нанесення збитків за будь-яке використання веб-сайту THEINSIDER.COM.UA, або на будь-якому іншому взаємопов’язаному сайті включаючи, без обмеження, будь-яку втрати доходів, гудвілу, втрату програм або інших даних у системі обробки інформації відвідувача, навіть якщо ТОВ "ВСЕУКРАЇНСЬКА МЕДІА ГРУПА" було швидко проінформовано про можливість таких збитків.

18. При роботі з веб-сайтом THEINSIDER.COM.UA відвідувачу не надаються права на інтелектуальну власність ні на сам веб-сайт, ні його зміст чи на використання будь-яких елементів брендингу або логотипів веб-сайту THEINSIDER.COM.UA.

19. Якщо Ви відвідали даний сайт, Ви автоматично погоджуєтесь з даною ПОЛІТИКОЮ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ ТА УМОВАМИ. Якщо Ви не погоджуєтесь з даною Політикою конфіденційності та умовами, Ви маєте залишити цей веб-сайт.

головнi матерiали

"З появою Гризлова мало що змінилося. Ви дискусію навколо Сталіна уявляєте?"
Здесь мы оставляем тексты, которые нам показались самыми знаковыми
Что означало быть проукраинским ультрасом в Крыму в начале оккупации, и как они живут сейчас